PRISER VISAS INKL. MOMS
PRISER VISAS EXKL. MOMS

Varför ska du kompromissa med ljudkvaliteten?

Oavsett om du jobbar som hantverkare, maskinist eller något annat inom bygg, entreprenad eller industri så tror vi att du vill ha ljud i toppklass. Med vår moderna teknik kan du njuta av din musik så som artisten en gång avsåg när låtarna spelades in!

Med nästan 10 års erfarenhet kan vi ljud!

Vi har en lång erfarenhet av att utveckla hörlurar av riktig bra kvalitet. Vi var med redan i starten när trådlösa hörlurar började bli populära på marknaden och idag använder tiotusentals ljudentusiaster hörlurar tillverkade av oss när de lyssnar på sin favoritmusik. Vi har tagit fram träningshörlurar med djup bas, kvalitetshörlurar som sålts av några av Sveriges största Hi-Fi butiker och vi tar nu steget in till ett nytt segment när vi utvecklat hörselskydd av högsta klass för bygg-, entreprenad- och industribranschen.

Ny modern teknik

När du använder Guardios produkter så kan du känna dig trygg med att du har en produkt fullspäckad med den senaste tekniken! Våra hörselskydd använder Bluetooth 5 som har en rad förbättringar för dig som är mån om att ha bra räckvidd, mindre energiförbrukning (sliter mindre på telefonens batteri) samt en högre hastighet som ger en stabilare överföring när du ska lyssna på musik. Självklart har vår Bluetoothlösning stöd för aptX™ som ger en riktigt bra kvalitet på ljudet.

Användarvänlighet i fokus

Det ska vara enkelt att jobba säkert! Genom att använda dig av vår egna app kan du enkelt kontrollera dina hörselskydd. Genom appen kan du styra allt från volym, intercom kanal, medhörning, inställningar av aktiv brusreducering till vilken musik du vill lyssna på. Har du glömt var du lagt ifrån dig dina hörselskydd? Inga problem – vår kartfunktion visar dig var du senast var uppkopplad mot dina hörselskydd.

Hjälmfäste eller hjässbygel? Båda två!

Coffee Bean

Hjälmfäste

Coffee Bean

Hjässbygel

Coffee Bean

Båda ingår

Hur arbetsdagen ser ut kan variera från dag till dag. Behovet av skyddsutrustning kan även det variera. Därför har vi sett till att Guardios hörselskydd har en flexibel lösning så att du som användare inte ska behöva ta ett svårt beslut i samband med ditt köp, eller än värre – behöva köpa två olika hörselskydd, ett med hjälmfäste och ett med hjässbygel. När du köper Guardios hörselskydd får du i ditt paket både hjässbygel och hjälmfästen. Vår patenterade lösning gör det enkelt för dig att snabbt skifta mellan hjässbygel och hjälmfäste så att du snabbt kan anpassa ditt skydd utifrån arbetsuppgiftens art och natur. Säkerhet ska vara enkelt tycker vi!

Aktiv brusreducering – på riktigt!

Många har redan aktiva hörselskydd men det är viktigt att inte blanda ihop det med hörselskydd med aktiv brusreducering då det är stor skillnad på upplevelsen och ljuddämpningen. Aktiva hörselskydd avser hörselskydd som har medhörning och som förstärker visa ljudfrekvenser. Aktiva brusreducering innebär snarare att mikrofoner fångar upp det skadliga ljudet och elektroniskt stänger ut bruset så att hörseln skyddas på bästa sätt.

Många har redan hörlurar med aktiv brusreducering privat men nu kan du äntligen njuta av den populära tekniken även när du är på jobbet. Ofta säger de som testat hörlurar med aktiv brusreducering att de aldrig kan gå tillbaka till vanliga hörlurar. Nu är det dags för dig att testa hörselskydd med aktiv brusreducering!