PRISER VISAS INKL. MOMS
PRISER VISAS EXKL. MOMS

SÄTT PERSONALENS SÄKERHET I FÖRSTA RUM

Våra produkter skyddar några av dina viktigaste sinnen – inget du vill kompromissa med eller hur?

Din och dina kollegors säkerhet är vår högsta prioritet. Vi jobbar varje dag för att säkerställa att vi kan erbjuda er det senaste inom personskydd så att du och dina kollegor kan känna er trygga på jobbet. Vi har bara en uppsättning sinnen och de måste vi vara rädda om!

 

Buller påverkar hälsan och ökar risken för olyckor.

Studier visar att buller ökar risken för högt blodtryck i samband med buller. Vidare visar studier att man kan se effekter av stresskaraktär hos personer som utsetts för starka ljud och man vet att stress och störd nattsömn ökar risken för hjärt- och kärlsjukdomar. Lågintensivt buller gör oss dessutom trötta vilket kan leda till sämre beslutsfattande och ökad risk för olyckor på våra arbetsplatser.  Därför är det extra viktigt att skydda vår hörsel!

Ta kontakt med oss nu!

Är du intresserad av hur vi kan hjälpa er att höja nivån på er skyddsutrustning? Hör gärna av dig till oss så berättar vi mer om våra smarta lösningar som skyddar dig och din personal på ett effektivt och säkert sätt. Bygg ert interna varumärke genom att visa er personal!

Färre olyckor

 

Förbättrad hälsa

 

Ökad effektivitet

 

Nöjdare personal

 

Vi hjälper er gärna ta fram räkneexempel på hur lönsamt det kan vara för er att investera i ny skyddsutrustning för er och er personal

1 + 12 =